Nöjesliv, restauranger & afterski i Val Thorens

Val Thorens – en by full av puls

Val Thorens är orten som erbjuder allt. Här finns barer för den som föredrar att sitta och små prata över ett glas vin men byn erbjuder även ett litet livligare nattliv för den som inte oroar sig att vara trött morgonen där på. Med byns 34 barer och nattklubbar garanterar vi att ni kommer ha en underbar semester, med eller utan pjäxorna på.

Nedan följer några av våra personliga favoriter:

La Folie Douce – Kanske ett av de mest kända afterskiställena i hela alperna och den högst belägna ”Open air cluben” i Europa. Topp DJ: s spelar House musik och här finns ett 700 m2 stort dansgolv. Här blandas housemusik med saxofon, i en fantastisk atmosfär då stämningen alltid är på topp. Letar man efter en galen afterski i toppklass, då är det hit ni ska ta er. 

Malaysia – Mitt i centrum i Val Thorens står, vad som till första anblick, en liten hytta. Det är dock bara en ingång till en av de största nattklubbarna, som i underjorden bjuder på liveband och dj’s varje kväll. Denna nattklubb är enligt många byns bästa klubb.

Café Snesko – kanske en av de kändaste afterskiställena i byn. Här finns det livetrubadur och det händer mycket ofta att det blir dans på borden. Afterskin här är mycket lik den man kan hitta i Österrike.

The frog & Rostbeef – En engelsk pub där störstadelen självklart är britter. Här kan man få uppleva öltävlingar på riktigt och infinna sig i en glad atmosfär.

Face West – En uteservering i toppklass med perfekt läge med utsikt utöver dalen,erbjuder fantastisk lunch men även middagsservering. Främst känt för sina pizzor som sägs vara de bästa i byn.

La Pause – En restaurang i savoiansk stil som erbjuder bra mat med en modern touch, belägen mitt i byn.

Diet Ski Val Thorens

La Folie Douce Val Thorens

Skiing in Val Thorens, France